Talisker Select Reserve Single Malt Scotch Whisky 45,8% 70 Cl

82999
Utsolgt

Talisker Select Reserve Single Malt Scotch Whisky – House Greyjoy Game of Thrones 45,8% 70 cl


Den perfekte gave til whiskyelskere og seriefans: Diageo & HBO præsenterer den eksklusive Game of Thrones Limited Edition Collection, inspireret af den anerkendte tv-serie.

Som en beundrer af den druknede gud hersker huset Greyjoy over Jernøerne. Landskabet minder om Isle of Skye, et af Skotlands mest afsondrede og robuste landskaber. Det er her, Select Reserve Single Malt Scotch Whiskyen bliver brændt. Derved er Talisker broren i ånden i huset Greyjoy . Med sine komplekse smags oplevelser og typiske maritime karakter er Talisker Select Reserve indbegrebet af sit hjemland - omgivet af barske bølger, der surrer til land. Denne whisky er en intens single malt med noter af røg, krydret, stærk og sød elementer, der smelter sammen med havets smag.

Tør Szechuan-peber og mørk chokolade i næsen. På ganen eksploderer saltet karamel til en røget, krydret frugtkage og ender i en lang, kompleks læderfinish. Scotch modnes i stærkt forkullet ex Bourbon American Oak tønder - hvilket skaber sin gyldne, kobber farve.

Alkohol: 45,8% Vol.
Mer informasjon
Product CN Code22083000
ManufacturerDiageo Deutschland GmbH Reeperbahn 120359 Hamburg Deutschland
Andre kunder kjøper også