Grey Goose 40% 70 Cl

68999

Grey Goose 40% 70 cl

Det franske Grey Goose er en af verdens bedste til at lave vodka. Deres vodka har formået at finde en plads på markedet for eksklusive vodka, men har samtidig opnået at skabe et meget succesfuldt brand.

Grey Goose bliver, modsat mange andre vodkaer, produceret i Cognac, Frankrig. Selve placeringen af deres destilleri betyder måske ikke super meget for smagen på vodkaen, men den betyder en del, hvis man tager et kig på dens troværdighed. Mange forbinder Rusland og Polen med lande, hvor der bliver drukket rigtigt meget vodka (og ikke den gode af slagsen). Tænker man på Frankrig tænker man derimod på god kvalitet – Hvilket Grey Goose i den grad lever op til.

En god vodka som Grey Goose bør prøves at blive nydt rent, men kan bestemt også bruges i populære drinks og cocktails så som white russian, sex on the beach og long island iced tea. Selvom vodkaen bliver blandet op med andre ingredienser, vil du stensikkert kunne smage forskel fra den, og så billigere vodka. Nyder du den rent, kan du med fordel komme en citronskive i – Det giver lige et lille ekstra touch, men beholder stadig den rene smag.
Mer informasjon
Product CN Code22083000
ManufacturerBacardi GmbHHindenburgstraße 4922297 Hamburg