E.Guigal Cotes Du Rhone Rose 14% 75 Cl

15999

E.Guigal Cotes Du Rhone Rose 14% 75 cl

Côtes du Rhône Rosé er en af Guigals mest charmerende vine. Vinen byder på en indtagende frugtig bouquet af rose, røde bær og appelsinskal.
Smagen er velstruktureret og kødfuld Eftersmagen er varm, mættende og tilpas frugtig - en rigtig charmetrold, genial som terassevin, men som så sandelig også er velegnet til at ledsage god mad.

I "Parker's Wine Bargains - The World's Best Wine Values Under 25$" beskrives vinen som et ekstraordinært godt køb til prisen:
"Denne tørre meget krydrede og velsmagende Côtes du Rhône rosé er altid en vinder winner "

Druesorter:
60% Cinsault, 30% Grenache, 10% Mourvèdre

Anbefales som aperitif eller til lyse kødretter som svinekød, fjerkræ og , kalvekød eller grøntsagsretter.
Guigal er den mest berømte producent i Côte Rotie og en af de fineste i Rhône-dalen. Det blev grundlagt i 1946 af Etienne Guigal. Hans søn, Marcel er nu i spidsen for virksomheden.
Timingen i indkøbet af de bedste druer, at opbevare dem på egetræ i den rette tid, samt ikke mindst at blande de enkelte partier (sammenstikning) er kernen i at få den optimalt gode smag som Marcel Guigal er så kendt for.

Den kendte vinskribent Robert Parker udnævner Guigal til at være verdens bedste vinmager - 350 gange har hans vine opnået at modtage 90 point eller mere af hhv. Wine Spectator og Robert Parker. Det har ingen anden vinproducent præsteret.


Alkohol: 14%
Mer informasjon
Market Price15,98 kr
Product CN Code22042109
ManufacturerChateau D'Ampuis- 69420 Ampuis France
Andre kunder kjøper også